Насилник је покушао бекство у оближње село Ердевик, али га је полиција убрзо ухапсила.

- Она је родом Кузминка, ради овде у центру села у воћари, а живела је са тим мигрантом у кирији, у Сремској Митровици. Разведена је, има петоро деце, са којима живи у тешким условима. Она и тај њен партнер стално су се свађали, нико од нас не зна разлог, можда је тражио паре од ње. Није нигде радио, а млађи је од ње једно десетак година, мувао се ту стално. Јутрос су се толико свађали, одјекивало је село. Кад одједном-потегао је нож и почео да јури за њом по воћари. Несретна жена викала је у помоћ, али је он сустигао и избо више пута, крви је било свуда - прича за Информер први комшија, који је одмах позвао митровачку полицију.

Једна мештанка, која се у том моментуи затекла у продавници, покушала је да заустави нападача, али је он јурнуо и на њу и једва је у последњем моменту избегла рањавање.

Фото: Новости

 

Насилник је убрзо побегао са места злочина, преко њива ка оближњем селу Ердевик, но, полиција га је убрзо ухапсила.

- Јутрос око девет сати у нашу болницу примљена је жена са више убодних рана у пределу грудног коша и збринута у јединицу Интензивне неге. За сада је ван животне опасности, саопштавају у ПР служби Опште болнице у Сремској Митровици.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".