Катарина је неколико месеци штедела новац за свог вољеног мужа. Она није желела да за његов рођендан буду одвојени, па је решила да оде у Атину где је фудбалер потписао уговор: 

- Марко има неколико ручних сатова овог бренда, а својевремено је и Каћи купио "ролекс" за годишњицу везе. Међутим, овај му се одавно свидео, али му је било жао да даје 40.000 евра за њега. Уместо себи, куповао је Каћи скупоцени накит марке "картиер", а за неколико наруквица и минђуша дао је и више него што кошта овај сат. Зато је Каћа сада одлучила да му се реваншира и поклони баш оно што је он желео одувек - открио је извор за "Информер."

- Марко и Каћа имају заједнички рачун и исти новчаник. Никада нису имали "његове" и "њене" паре, па јој нимало није било лако да "уштека" од њега толики новац, а да он не провали. Месецима је трајала њена тајна акција, укључујући и чекање да јој поручени сат стигне на адресу.

Каћин долазак је био право изненађење, само што се није срушио када ју је угледао: 

- Гобељић се недавно преселио у Грчку, где је потписао нови пословни ангажман за фудбалски клуб Кифисија. Његова нова адреса становања је Атина, а Каћа је одлучила да га изненади у поноћ и да са њим прослави његов рођендан. Он није знао шта она планира, а када му се јавила с аеродрома и рекла да дође по њу, био је у шоку - испричао је извор за Информер.

Ова сазнања је потврдила и певачица.

- Нисам могла ни да замислим сценарио у којем Марко и ја за његов најрадоснији дан нисмо заједно. Што се поклона тиче, не бих причала о томе шта сам купила и колико сам то платила, јер је неумесно. Нама никада није било важно шта колико кошта, већ да ослушкујемо и испуњавамо жеље једно другом - рекла је Каћа.

БОНУС ВИДЕО: