Међутим, како је истакао, планира да то учини и лично. Младом политичару је наводно запретио, те поручио да би му се ускоро „нешто могло десити“, а извређао своју супругу Тању.

- Кад љуби моју жену, да ли њене усне имају сладак или горак укус? Сваки пут када смо нас двоје водили љубав, ја сам јој св*****о у уста. Сада тај човек може само да поједе моје остатке. Ово је моје прво и једино упозорење за њега. Тања је још увек законски моја жена. Не бих желео да му се нешто случајно догоди. Рекао је Душан за "Курир".

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић/Ата имагес

 

Изгледа да не може да прихвати чињеницу да је његова бивша кренула даље, те да је коначно срећна поред другог мушкарца, а да то није он.

Међутим, Драшко је, као сваки прави мушкарац, заштитио и пружио подршку жени коју воли и поручио јој да се не секира. Близак пријатељ Станивуковићевог пријатеља је испричао да Драшка Душанове речи и претње нису уплашиле, напротив, преноси Ало.

- Њему је смешно понашање мушкарца који је остављен и који то не може да прихвати. Такође, те ружне речи на рачун жене су неопростиве. О претњама да не говоримо. Који то мушкарац прети? Какав је то човек пре свега? - пита се близак пријатељ градоначелника Бањалуке, који истиче да Драшка ништа не може да отера од Тање.

- Никада није био заљубљен ни у једну жену као у Тању. Не смета му што има децу ни што њен однос с Душаном још није регулисан. Спреман је да чека да се и званично разведе, а како сада ствари стоје, не би ме зачудило ни да је запроси након тога - каже извор.

- Ни Драшку ни мени није јасно због чега је Душан не остави на миру и не пусти је да буде срећна с ким она жели? Они одавно нису заједно, тај човек који јој је и децу својевремено киднаповао не заслужује ни име да му спомене, а камоли да има било какву комуникацију с њим - каже он, и додаје:

Фото: М. Анђела, Танјуг/Драган Кујунџић, Јутјуб принтскрин/ Ареа 7 Ентертаинмент

 

- За разлику од Јованчевића, Драшко је господин који се никада не би спуштао на тај ниво и расправљао се с њим путем медија. Тању је саветовао такође да се не оглашава овим поводом, већ да уживају у својој љубави - завршио је извор.

Ни Тања Савић, али и са Душан Јованчевић нису били доступни за коментар.

(Курир, Ало) 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".