Овим речима, уз очи пуне суза, мајка и тетка Андрије (24) и Михајла (19) Мицића из Грачанице, које су синоћ брутално претукли припадници тзв. косовске полиције, коментаришу голготу њихових најмилијих.

- Синоћ су нам у полицији рекли да ће Андрија после лекарске помоћи односно прегледа од стране кардиолога бити пушен кући, док смо јутрос добили информацију да је и њему одређено полицијско задржавање-рекла је тетка младића Јелена Тодоровић, нагласивши да је Михајло у далеко лошијем здравственом стању. - Михајло је задобио повреде у пределу рамена и ребара и одрана су му колена зато што су га брутално бацили на пут.Међутим, Андрија је иначе болестан јер има повишен крвни притисак а астматичар је.

Њихова мајка Андријана Ана Мицић каже да су они претучени без разлога и то само што су затражили да им се казна коју су им писали косовски полицајци преведе на српски језик, јер не разумеју албански.

- И Андрију који им је само рекао да му не туку и бацају на земљу брата одгурнули а постоје три сведока која су потврдила да им моји синови апсолутно ништа нису урадили, као и што постоји снимак како Михајла брутално бацају на улицу и туку - прича забринута мајка.

Фото: Друштвене мреже

 

Браћа Андрија (24) и Михајло (19) Мицић из Грачанице које су после саобраћајног прекршаја били на мети припадника тзв. косовске полиције при чему је млађи брат брутално претучен и даље су под лекарксим надзором.

Андрија је у болници у Лапљем селу, а Михајло који је задобио повреде рамена, ребара и колена у болници у Грачаници, где су такође, под надзором полиције.

БОНУС ВИДЕО

СРБИ ТРЕБА ДА ПЛАТЕ И ПАТЕ: Овако је Курти претио Србима из центра ЕУ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".