Ољи се појавила и мрља на дојци, после чега је морала да отклони силиконе старе 15 година: 

- Тачно је, појавила ми се промена на дојци и тада сам сазнала да морам под нож и да силиконе старе 15 година заменим новим. Када сам се пробудила из анестезије, сазнала сам да сам изгубила доста крви и да морам хитно да примам трансфузију - започела је Оља и додала да јој изглед није битан када је реч о здрављу:

- Како су ми доктори објаснили, промене на дојци су последица силних кортикостероида које сам примала током процеса вештачке оплодње, а ова замена коју сам морала да урадим није из естетских, већ из здравствених разлога. Схватила сам да све те пластичне операције само у почетку жену учине задовољнијом, али да је заправо најпривлачније оно што ти природа подари. Овим путем желим да апелујем на све младе девојке да добро размисле када пожеле неку промену на свом лицу или телу .

Водитељка се и даље бори за живот: 

- Ја се и даље борим за живот, килажа ми варира од 74 килограма до 59. Стално повраћам и сушим се, осећам као да се распадам... Постала сам депресивна, анксиозна, свадљива, затварам се у кућу и не излазим нигде. Најгоре од свега ми пада што не могу да затрудним природним путем. Људи који ме воле су данима на лековима у ишчекивању позива из болнице, да им јаве да ли сам преживела ноћ. Због целе ситуације која ме је снашла, у болници ме је хватао напад панике. Кроз плач сам себи говорила: "Идем својој кући да умрем јер изгледам језиво". Све што сам икада хтела било је да чујем плач бебе.

Оља је 2011. године решила да извади силиконе које је више пута стављала у уста:

- Тачно је да сам извадила силиконе из усана. Деда ми је говорио да имам уста као гаража за фићу. Поново имам своје старе усне, мада ја нисам имала много силикона, само један кубик. Пошто сила земљине теже временом учини своје и силикони не буду више онакви какви су били на почетку, одлучила сам да их извадим - потврдила је Оља.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: