Бивши ријалити учесник Мики Ђуричић (46) пре три године постао је отац девојчице којој су дали име Дуња, а његова супруга је данас на свет донела сина Арсенија.

Ангелина је по занимању професорка и не појављује се у јавности, а Мики је у више наврата говорио о њој, а тада је открио како се упознао са садашњом супругом.

- Моја жена и ја имамо породицу, можда немамо односе као кад смо били млади, али се поштујемо. Ти када превариш некога, ниси обрукао мужа или жену, него себе. Ја имам среће, који сам прошао све. Нисам био љубавник, али сам имао жене и то. Ја сам се оженио у 43. години, ни то није баш добро. Мене не може то сад да повуче тако. Ја сад имам нешто о чему би требало да причам - рекао је задругар, па открио и како је упознао садашњу супругу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Све су то случајности. Наравно да зна ко сам, њен ћале покојни ме је готивио... Мој први комшија ради с њеном сестром. Он ради у Дому здравља, а њена сестра је доктор у Пећинцима. Шта је случајност? Он се оженио с њеном сестром и ове године су добили близанце, овом приликом им честитам. Кућа до куће смо иначе, одрасли смо заједно. Она је професор у две школе. Пропутовала је пола света, јако способна и вредна жена, а што је најважније, јако је паметна. Наравно да јесте жена мог живота, чим сам одлучио да се оженим с њом и да она буде мајка мог детета. Улога оца ме је тотално променила и схватио сам да више нисам ја битан, него си срећан када је то дете срећно. Ја сада морам да пазим на један људски живот, да не скрене са пута, као његов тата - рекао је Мики својевремено у емисији "Премијера-викенд специјал".

Фото: АТА имагес

 

 

Да подсетимо, Мики Ђуричић данас је добио син Арсенија, а славље у његовом дому већ је почело.

- Здрав, прав, 5 килограма тежак, 57 центиментара дугачак. Назвали смо га Арсеније. Супер смо, славимо, целог су ме поцепали - изјавио је Мики за "Блиц".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: