Након што се Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) јутрос огласио најавом невремена у више делова Србије, сада је на свом сајту издао ново упозорење о временским непогодама које се очекују данас у току поподнева у три области Србије. Невреме се очекује у југозападним, јужним и источним крајевима Србије.

- Током поподнева у југозападним, јужним и источним крајевима Србије понегде киша или краткотрајни пљусак са грмљавином - стоји у упозорењу РХМЗ.

Време наредних дана

У недељу мало топлије са дужим сунчаним периодима уз дневни развој облачности. Поподне је могућа појава краткотрајне кише или локалних пљускова на западу и југу Србије и ређе у централним пределима. Ветар слаб источни и југоисточни, у јужном Банату умерен. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од 13°Ц до 19°Ц, максимална од 27°Ц до 30°Ц.

Увече суво. У понедељак сунчаније и топлије. У уторак такође топло, али је поподне могућа појава локалних пљускова који долазе са југозапада. У среду неколико степени свежије и пријатније, а у другој половини седмице сунчано и топлије од просека за средину септембра.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".