Маша Мемедовић, ћерка водитеља Јована Мемедовића, данас је рекла судбоносно "да" сценаристи и редитељу Богосаву Апостоловићу. Маша је на свом Инстаграм профилу поделила снимке са венчања, а њени пратиоци су добили прилику да виде како је заблистала у белој венчаници.

Фото: принтскрин Инстаграм/масамемедовиц

 

Славље је организовано у кругу најближих, а млада није скидала осмех са лица и све време је играла, док су је породица и пријатељи снимали. Мемедовићева ћерка се бави фотографијом и монтажом и једна је од најутицајнијих инфлуенсерки на нашим просторима.

Фото: принтскрин Инстаграм/масамемедовиц

 

Ћерка познатог новинара и еколога Јована Мемедовића, већ је освојила срца многих на друштвеним мрежама. Њен модни стил одише оригиналношћу, а њена склоност ка куповини у сецонд-ханд продавницама говори о њеној штедљивости и свестраности.

Маша је мајстор у рециклажи и претварању старих ствари у нове, па је чак успела да уз помоћ своје баке трансформише старо ћебенце у удобну јакну. Када се одлучи за куповину нових комада гардеробе, преферира домаће дизајнере уместо скупоцених марки.

Фото: принтскрин Инстаграм/масамемедовиц

 

Можемо је назвати краљицом сецонд-ханд моде, али и заштите животне средине. Поред тога што промовише не бацање и чување текстила, чиме доприноси смањењу загађења, Маша такође подстиче свест о рециклажи других материјала као што су пластика, стакло и картон.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".