Ово су хороскопски знакови који припадају истом елементу и стога су мисаони процес, енергија и живост на истом нивоу.

Ватрени знакови: Ован, Лав и Стрелац

Енергични, ентузијастични и заљубљени у добар провод и живот, рођени у овим знаковима добро се разумеју. Ако ваша свекрва и ви спадате у било који од ова три знака, велике су шансе да ћете више бити заинтересоване за уживање у укусима живота и да нећете бити укључене у безначајне расправе или свађе. Ваша свекрва биће живахна попут вас, а ако сте обе у истој кући, никада вам неће бити досадно. Обе ћете сигурно бити јако добри домаћице гостима које волите да позивате у кућу.

Фото: Профимедиа

 

 

Земљани знакови: Бик, Девица, Јарац

Ако ви и ваша свекрва припадате неком од ова три земљана знака, дивићете се међусобно приземљеном, практичном и стабилном темпераменту. То не само да ће довести до добро организованог дома и породице, него ћете поштовати једна другу због своје поуздане природе и организационих вештина. Заједно можете бити сјајан тим јер обе можете да будете уравнотежене.

Ваздушни знакови: Близанци, Вага, Водолија

Мислиоци и комуникатори зодијака, ваздушни знакови имају способност вођења површних, али и дубоких разговора с великом лакоћом. Могу да делују као хладни и безосећајни, али истина је да радије то држе за себе. Стога имају тенденцију да буду погрешно схваћени. Међутим, свекрва и снаја у било којој комбинацији три ваздушна знака подржаваће једна другу у процесу размишљања. Разумеће потребу друге особе за простором и могу бити савршен пар који може бити и дружељубив.

Фото: Профимедиа

 

 

Водени знакови: Рак, Шкорпија, Рибе

Водени знакови су оличење емоција и осећања. Ако је комбинација свекрва и снаја у неком од водених знакова, увек ће бити изражавања љубави и осећања. С лакоћом ће разумети шта и једна и друга осећају и емоционалну рањивост. Увек ће бити вољне да помогну једна другој, подржаће једна другу и увек се бринути једна за другу.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".