Његова супруга Биба Алибабић на свет је донела девојчицу, а певач је том приликом својој супузи упрличио несвакидашње изненађење. - Имао сам радан викенд и нисам био у Србији. Уплашио сам се да ме ова лепа вест не затекне док сам ван земље. Не постоји већа срећа. Не знам шта бих вам рекао, осим да сам пресрећан. Све је прошло у најбољем реду и наша жеља да добијемо ћеркицу се остварила - први су утисци поп певача након информације да се породила његова супруга.

 

 

Уместо скупоцених поклона, певач је пре месец дана дошао на идеју како да баш на дан порођаја изненади своју супругу и тиме јој се одужи на поцвећености, великој љубави и томе што га је учинила толико срећним и посвети јој песму "Она".

 


- Песму „Она је“ добио сам пре неколико месеци док сам још био у процесу стварања албума „Двије стране“. Још тада, чим сам је чуо, рекао сам, ово је песма за моју Бибу. Без икакакве дилеме донео сам одлуку да ће премијера песме сачекати баш овај велики дан за нас и баш због тога решио сам да је објавим данас - додао је певач. Данијел је успео да одржи све у апсолутној тајности, па је тако и пре неколико дана уз помоћ породице екранизовао песму. У споту за песму „Она је“ појављују се и најближи чланови породице његове супруге, између осталог и Бибин отац, чувени црногорски бизнисмен Веско Баровић. Спот шаље јасну поруку бесконачне и дуговечне љубави, чему овај брачни пар заиста и тежи.

-Наша љубав доказала је како се праве вредности могу неговати и како велика љубав не познаје границе. Мислио сам да је круна наше љубави син Михаило, али ово проширење породице употпунило је нашу срећу – закључио је певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".