Једном приликом певач је проговорио о љубави са креаторком и открио како су се упознали.

- Мелина и ја смо се упознали у Сарајеву. Све је то било спонтано, једноставно се десило. За сада нам добро иде, а шта ће бити после, видећемо. Све је кренуло из авантуре. Ни она ни ја нисмо се овоме надали - рекао је једном приликом певач.

Како је истакао, убрзо су желели да своју љубав крунишу и да планирају потомство.

Фото: Н. Фифић

 

- Онда смо у једном тренутку рекли једно другом: "Хајде да направимо дете"! Нико не зна хоће ли баш то бити прича за цео живот - истакао је Џиновић, преноси Блиц.

Мелина је открила да је била лудо заљубљена у Хариса.

– Ја сам се у свог мужа лудо заљубила и отишла са њим не размишљајући ни о чему другом, што је на крају испало супер. Међутим, са ове тачке гледишта, шансе да се то деси заиста су мале. Не знам колико је људи који су се "залетели" тако као ми и да им је успело да функционишу дуго и добро. Знате како се каже - "блиц брак, експрес развод". Ми смо се напросто повезали – објаснила је креаторка.

Према њеним речима, код супруга је од самог почетка фасцинира начин размишљања и однос према животу, што се није променило ни у годинама које су уследиле.

Фото: Д. Миловановић

 

Харис је у једном од ретких интервјуа признао да су се Мелина и он "једноставно нашли", али није на почетку све протицало глатко. Због велике разлике у годинама, њени родитељи нису с одобравањем гледали на љубавну причу своје ћерке.

- У почетку, њени родитељи су имали страшан отпор. Посебно због велике разлике у годинама - испричао је једном приликом певач за Глорију.

- Нас двоје смо 24 сата дневно заједно и била би глупост да није тако, јер одлично функционишемо. Ми смо се једноставно нашли. Било је ту свега и свачега у почетку, нисам ја лаган човек, ваља ме испратити, захтеван сам, али нисам знао да у мени постоји део пластелина који се може обликовати - рекао је Харис.

БОНУС ВИДЕО: