Прелепа црнокоса је у поодмаклој трудноћи, а Милош је решио да стан у ком живе опреми новим намештајем, а ускоро ће да опремају и собу за бебу: 

- Милош воли да му је све потаман. Како у глуми тако и у кући. Месецима је крио да ће постати отац и сада када је време да се то сазнао је и сам потврдио срећне вести. Због нове животне улоге он се бацио у праву акцију, а пре свега му је важно да у кући све буде цакум-пакум кад беба дође на свет. Снимио је рекламу за познати салон намештаја и договорио да му опреме стан. Дакле старе комаде намештаја ће да замени ганц новим. Ти комади су јако скупи, цене се крећу до 300.000 динара, па на више у зависности од величине, марке и модела који глумац жели - изјавио је извор и наставио:  

 

- Заједно са будућом супругом одабрао је комаде који треба да им стигу у њихов дом у којем увелико живе заједно. Ивана је у поодмаклој трудноћи, а ускоро ће и собу за бебу да опремају. Она се осећа одлично у другом стању, а пресрећни су што ће ускоро постати родитељи - прића наш саговорник близак глумцу. И сам Биковић је радост о принови поделио на друштвеним мрежама са својим пратиоцима.

Лепе вести пар је потврдио неки дан када су их фотографисали папарци: 

- Срећни смо што чемо ускоро постати родитељи. Ово је важан, вероватно најважнији моменат у нашим животима. Нисмо желели да га откривамо за сада, али папараци су нас довели у ситуацију у којој немамо избора. Хвала свима на лепим рецима и честиткама и молимо медије и новинаре да поштују нашу одлуку и интегритет нашег приватног живота. Када будемо хтели да разговарамо о овој теми, свакако ћемо вас контактирати - написао је Милош на свом Инстаграм профилу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: