Михајло Веруовић Војаж дао је свој коментар о новим песмама Јелене Карлеуше, али нам је открио неколико занимљивости и о свом скупоценом накиту.

 


- Први албум "Алфа" није моја шољица чаја, "Омега" ми је много бољи. Мислим да свако ко је рођен овде има музички ген да му се свиди тај тип музике, ја нисам ништа другачији. Мом укусу је ближа "Омега" заиста - рекао је Војаж.

Он је за Курир прокоментарисао и да ли је до сад било речи о њиховој међусобној сарадњи.


- Није било приче да ћемо сарађивати, нисмо у том смислу разговарали. Више је било пријатељских разговора и савета. Ја сам показао поштовање њој и она је показала поштовање мени, али што да не? Волим да експериментишем са музиком. Ако направимо нешто за шта се до сада није чуло, ја сам увек за - открио нам је Веруовић.

 

Фото: АТА имагес

 

Уз славу долази и новац, па је тако трепер открио да је огрлица коју носи из Лондона.

- Прави су дијаманти - признао је он, али није желео да открије колико она кошта:

- Кошта колико рука може да се пружи. Свако ко ме зна, зна да сам велики фан сатова и накита. Још отпочетка моје каријере је тако, свако ко ме воли и прати зна колику страст имам према накиту. Чак и једна од жеља ми је да једном у животу имам своју јувелирницу - истакао је Војаж.

На Карлеушину промоцију, Војаж је дошао с пријатељем и менаџерским тимом, па смо га питали зашто није повео девојку.

- Не желим да је експонирам јавно. Знам да знате за њу, али не морате да сазнате још више. Она живи неки други живот и ништа је везано за јавни живот не занима и мени је јако драго, надам се да ће остати тако - рекао је Михајло.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".