Певачица Весна Змијанац је пре пола године оперисана у Клиничком центру Србије када јој је уграђен бајпас, након чега се месецима опорављала, а сада је спремна да се врати послу и наступима.

Она истиче да је можда прерано за овај подвиг, али се ужелела микрофона и публике.

Фото: АТА имагес

 

 

- Добро сам, колико то може да буде добро. Мало је рано, мало сам немирна, мало се више јуначим, али таква сам, не могу другачије. Ужелела сам се публике. Никад у животу нисам имала оволику паузу, да не певам шест месеци, никад за пола века певања. То више није питање пара, него не могу више без микрофона. Још месец, два да је било, не би било добро - рекла је Весна.

На питање ко јој је пружао највећу подршку, Змијанчева је открила да су готово сви њени сарадници и колеге једнако бринули.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сви, али баш сви, са оноликим молитвама и подршкама... Све колеге, до једног и цео свет и газде и менаџери... Порука Злате Петровић ми је била најдирљивија. Сваки дан ми је писала писма и реферате. Најслађа је била кад је шапнула мојој Николији у телефон "Треба ли ти пара?", срце моје. Ники јој је рекла наравно да нам ништа не треба. Нисам смела да се играм, морала сам да оздравим - прича певачица и открива да њена ћерка Николија нија била за то да се сада врати певању.

- Николија није била за то да се вратим, али видела је да сам потонула, да ми онако не одговара. Ја не знам ништа друго да радим, знам да певам и да кувам. Шта да радим по цео дан? Морам да певам. Не могу без певања и без народа. Не могу само да баталим све - поручила је Весна и истакла да се нада да ће вечерашњи наступ за њу бити лек.

Фото: АТА Имагес

 

 

- Надам се да ће ми вечерашњи наступ бити лек. Певање ме је увек лечило... Ја кад певам, немам ниједан проблем, али сутрадан ми није лако. Умарам се и не могу да дишем. Водила сам се тиме, кад могу оволико да певам, значи да сам добро, али није баш тако - рекла је Змијанчева за "Телеграф", а затим открила поруку Лепе Брене, која је посебно разнежила током опоравка.

- Јавила се и Лепа Брена једне ноћи у 23 часова и рекла ми: "Мала, немој да ме зезаш! Шта да радим без тебе? Ти си једина моја конкуренција и ја твоја. Под хитно да си оздравила" - рекла је кроз смех Весна Змијанац за медије.

БОНУС ВИДЕО: