Наиме, како је супруга Марка Кона открила, она се због проблема са тестаментом који је оставила њена мајка након смрти одрекла великог броја чланова фамилије, а који су због целог слушаја повредили њену породицу.

 

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

 

- Па, знаш како, није да баш не причам са целом фамилијом, али са већином не причам. Како бих рекла, то су српска посла. Наследство, имовина, то ми је остало у аманет од покојне мајке, тако да то је разлог. Она се посвађала са тим делом фамилије и ја просто не могу да наставим контакт са њима, ако она није, ако су они њу повредили. Та имовина се сада води на њену рођењу сестру, мени није припао ниједан део. Није ни да ми треба, али то је јако погодило моју маму и ту смо завршили причу - открила је Милица недавно у једној емисији.

Подсећања ради, водитељка Милица Кон са композитором и текстописцем Марком Коном има двоје деце, Клару и Ернеста, а сада је по први пут открила како су јој деца добила имена, али и тежак животни период који су проживели када се Ернест родио.

- Клара је једна пра прабака из Маркове породице, тако да је била једна Клара Кон у њиховој породици, а Ернест је... Иако није моја породица ја на њих гледам као да јесу. Ернест је добио име по Марковом прадеди који је био врло цењен и поштован и спасио је целу породицу Холокауста.

Фото: Инстаграм принтскрин/milicakon

 

 

- Продао је фабрику четки, првог Форда и велики део породице је спасио. Наш син, ја верујем да му је то име и дало снагу и да га је спасило. Он на рођењу није био жив и то нико не зна, осим нас као породице. Ја верујем да му је то име спасило живот. Да је тај човек који је тако снажан који је умро у 90 и некој години и успео да одржи породицу на окупу, да је то име дало јачину и нашој беби - почела је водитељка Пинка.

- Ернест је рођен са десетком, а онда је престао да дише, поплавео је тотално. Био је седам дана на респиратору и на свим тим апаратима. То је за мене било страшно. Била сам везана за кревет рекли су ми да нешто није у реду са бебом и затворили врата. То је за мене остало као једна велика траума. Он је савршен и добро је, нема неке здравствене последице - додала је водитељка.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: