Михаило Јањушевић огласио се на Инстаграму поводом учешћа свог рођеног брата Марка Јањушевића Јањуша у још једној сезони ријалити програма Задруга, овог пута под називом Елита.

Његова објава шокирала не све који прате ријалити, из разлога што се Михаило на својим мрежама никада није оглашавао тим поводом, као и због чињенице да са Марком годинама није у најбољим односима.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб

 

Занимљиво је и то што Михаило живи потпуно другачије од своја два старија брата Марка и Бориса, па је тако активан на платформи ОнлyФанс на којој објављује провокативне фотографије на којима и зарађује!

- Стигла ми је 101 порука за Задругу и ево да се огласим први и последњи пут што се тиче Марка и Задруге. Не гледам Задругу, искрено, погледао сам мало прву Кија ВС Луна. После тога никад ништа, погледам неке клипове које ми друштво шаље са Јутјуба и ТикТока, али не палим ТВ јер немам времена за свој живот и своје проблеме - почео је Михаило.

Фото: Принтскрин/иНСТАГРАМ/ јаннмиха

 

- Марко је старији од мене 10 година, има свој живот, ја имам свој живот, знам да је тамо пар година и никако не стижемо да се видимо и чујемо, али нисмо у свађи, мада нисмо у неким блиским односима. Не могу да лажем, имамо и доста другачији поглед на свет. Не желим да неке његове изјаве и дела с људима тамо утичу на мене, јер живимо два различита живота - додао је Јањушев брат.

- Људи, овде стављам крај на Задругу јер ја имам свој живот, не занима ме телевизија. Пустите ме да се скидам на ОнлyФансу и Твитеру на миру!!! Стварно не желим да будем део свега тога. Да желим, ушао бих и ја тамо. Хвала на разумевању - закључио је Михаило.

Иначе, Марко се поводом односа са братом није оглашавао, док је трећи брат Борис пре три године написао како већ 4 године не прича са Михаилом.

- Веровали или не, рођени брат са којим не причам већ 4 године, слави 25. година. Последња слика са њим од како ме је набо песницом. Ја не заборављам, али опраштам. Срећан рођендан, бураз. Волим те - поручио му је тада Борис.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".