Дуго се спекулисало да је Наташа у вези са Јованом Пејићем, сином певачице Злате Петровић, што њој очигледно није пријало, те је стала на пут гласинама објавивши фотографију на којој се држи за руке за мишићавим момком.

- Али, то није све - потом је уследио и снимак пољупца, теретане, али и романтична фотографија на којој испијају вино.

Фото: Инстаграм принтскрин/_mb05_

 

 

Наташина мајка Данијела Родић сада је открила детаље њихове везе.

- Наравно да сам упознала Наташиног момка, он је фин дечко, баш су дуго заједно. Да, били су заједно на Богданиној и Вељковој свадби - прича Данијела и открива име згодног Подгоричанина.

- Зове се Матија Бојовић, из Подгорице је. Њих двоје су почели да се забављају 2017. године, али су имали доста прекида. Званично су опет месец дана заједно.

Матија је истетовирао Наташино име на бицепсу још 2020. године и тиме показао да је она жена његовог живота. Пар је, како се наводи, заједно био и на летовању, а њихове присне фотографије су освануле на Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтскрин/miss.rodic

 

 

Подсетимо, Богдана и Вељко Ражнатовић су 2019. године упловили у брачне воде, а син Жељко је круна њихове љубави. Бојана је отпочела везу са Мирком Шијаном коме је подарила сина Зорана, а јавност је била знатижељна чије срце је заробила трећа сестра - Наташа, што по свему судећи, више није тајна.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".