На питање како је сада Брус Вилис Ема Хеминг Вилис одговорила је: - Оно што временом учим јесте да је деменција тешка. Тешко је особи са том дијагнозом. Тешко је и породици. И то није ништа другачије за Бруса, мене или наше ћерке. А када кажу да је то породична болест, заиста су у праву - рекла је.

Пар има ћерке Мејбел и Евелин, а Брус Вилис са бившом супругом Деми Мур има Румер, Скаут и Талулу.

Ема је затим говорила како је ћеркама саопштила да њихов отац болује од деменције.

Фото: Принтскрин

 

- Ми смо веома отворена и искрена породица. И најважније је било да им објасним шта та болест представља, са медицинског аспкета. Важно је било да им кажем о чему се ради, јер не треба да постоји било каква стигма везана за дијагнозу њиховог оца или било који облик деменције - поручила је.

Уследило је питање да ли је Брус Вилис свестан свог здравственог стања. - Тешко је знати - гласио је одговор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Инстаграм принтскрин/demimoore

 

Ема је додала да је сазнање дијагнозе био за њу и проклетство и благослов:

- Некако коначно схватиш шта се догађа па можеш то и да прихватиш. То ситуацију не чини ништа мање болном, али једноставно то прихватиш и знаш шта је Брусу, па је мало лакше.

Супруга Бруса Вилиса желела је и да ово истакне: - Толико се лепих ствари догађа у нашим животима. Само ми је јако важно да мало удаљим поглед са жалости и туге како бих могла да видим шта нам се све дешава.

Фото: Профимедиа

 

Ема жели да је сматрају партнерком Бруса Вилиса, не његовом неговатељицом. Нагласила је да он њихове ћерке учи дивним стварима.

- Искрено, он је дар који наставља да даје: љубав, стрпљење, отпорност, толико тога. Он учи мене и нашу породицу. Овде сам и радим ово не зато што је ово моја зона комфора већ је ово одраз његове моћи.

Изјавила је да њихове ћерке због свега постају још боље особе, сигурна је да би оне свакако израсле у сјајне људе, али да их очева борба учи колико је важно волети друге и бринути о њима, пише Дејли мејл.

БОНУС ВИДЕО: