Како се сазнаје од једног путника који се нашао с њима на лету, на бечки аеродром је прво дошла Цеца са својим дечком Богданом Срејовићем, ћерком Анастасијом и фризером. Нешто касније у пратњи играчица појавила се и Карлеуша, која је дошла из Копенхагена.

Фото: АТА имагес

 

 

И док се Цеца трудила да остане неприметна, па је одмах села и разговарала с дечком, "малу од скандала" су српски фанови одмах препознали и потрчали да се сликају с њом, што је она, иако уморна од наступа и лета од Копенхагена до Беча, радо прихватила и изашла им у сусрет. Карлеушу је први приметио Цецин фризер, који је одмах на то скренуо пажњу Ражнатовићкама. Оне се после тога више нису окретале у том правцу, тако да је тада избегнута непријатна ситуација.

Одмах након сликања ЈК је села код својих играчица како би сачекала позив за улазак у авион. Тада је и она приметила да је ту и Цеца са својом пратњом, па је само тихо прокоментарисала једној од чланица свог тима:

- Само су ми још ове две фалиле, али макар ће нам бити забавно до Београда.

Јелена је затим узела магазин "Вог", који је прелиставала до самог укрцавања на лет.

Фото: АТА имагес

 

 

У авион је, како даље наш извор наводи, ушла Цеца са Анастасијом и села у бизнис класу, а неколико тренутака после ње ушла је и Карлеуша, погледи су им се срели на тренутак, иако су обе биле замаскиране великим црним сунчаним наочарима. Јелена је, иначе, седела поред прозора и већину лета провела је гледајући у свој телефон, али и снимајући поглед из авиона, као и неколико селфија, које је након слетања и објавила на свом Инстаграму.

Када су слетели у Београд, Ражнатовићева је опет изашла прва јер је била ближе излазу, а када су поред Јелене прошле њене играчице, које су седеле у економској класи, устала је и она и кренула ка пасошкој контроли. Када су и завршиле са тим, Јелена се упутила ка горњем излазу, док су се Цеца, њен партнер, ћерка и фризер упутили ка доњем излазу, где су их већ чекали џипови, којим су се упутили ка певачицином дому.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, ово није први пут да су се љуте противнице среле на аеродрому. Сличан сусрет догодио се и 2012. године, када су истим авионом одлетеле за Цирих.

- Овај сусрет биће историјски ако се овај авион сруши. А ако се сруши, Србија ће решити све своје проблеме - изјавила је тада Карлеуша.

(Старс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".