Ретко ко је био упућен у то да је певач имао још два млађа брата поред Новице, Александра и Ивана. 

Ивана су медији пре неколико година пронашли у Панчеву. Сличност коју има са певачем је невероватна. Тома је Ивана запослио да ради као службеник југословенске царине. Поред посла, добио је и стан. а због невероватне сличности са чувеним Томом, многи су се најежили. Он је био био је некадашњи службеника југословенске царине, а захваљујући управо његовом легендарном брату добио је посао, као и стан.

- Они су једно време живели заједно у Београду, а Тома је Ивану помогао и да се запосли. Често нам је причао: "Ја сам добио посао на железници, као цариник, само захваљујући Томи. Кад се прочуло да ми је рођени брат, све је ишло лакше, па сам добио и стан. Једном приликом председник нашег синдиката ми каже: 'Иване, доведи Тому да нам пева током наше свечаности и бићеш добро награђен.' Кажем то Томи и, наравно, дође он и пева. Сутра кажу мени у предузећу: "Иване, изволи кључеве стана.- рекао је Иван једном приликом. 

Фото: Јутјуб принтскрин/dejan sarafimov

 

Међутим, Иван је последњих неколико година живео врло тешко, имао је чак једну врло тешку операцију. Комшије су истицале да је на његовим 

Оно што је била неверица за многе, Иван Здравковић преминуо је у 90. години живота пре две године, и то на исти дан кад и његов брат Тома - 30. септембра.

 

БОНУС ВИДЕО: