Водитељка Јована Јеремић недавно је запалила мреже када је на друштвеним мрежама објавила фотографије на којима је позирала у униформи војводе Живојина Мишића.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Ново јутро/Инстаграм/јеремицјована

 

 

Јована је поред слика стављала опис: "Дај Боже да се Срби сложе! Један који хоће је јачи од два који морају. Војвода Живојин Мишић", али и: "Можда они имају јачу артиљерију, али ја сам бољи војсковођа". Због њених објава реаговао је и свештеник СПЦ, али се водитељка ту није зауставила.

Фото: Инстаграм принтскрин/јеремицјована

 

 

Сада је наставила свој "серијал". Скинула је униформу војводе Мишића и обукла "одело" царице Милице.

 

 

Водитељка је испод објава објавила и текст у којем наводи важност Косова за Србију. 

- Космет је срце Србије. Лазар на Косову на није погинуо да се отимамо око његове круне, већ је погинуо да опстанемо око његове главе. Коју Србију желите? Србију која се не брани док је секу? Србију која жмури и чути док је пале? Коју други по својим мерама кроје? Којој другој кажу шта да сеје и жање? Шта од кога да купује, и коме да продаје? За Србију која заборавља сопствену децу, своје јунаке,и своје мученике? А обува, одева,храни, и слави оне који сањају да је сахране? Не једанпут, оне које смо нахранили и напили,оне чије смо коње појили жедне су нас преко воде превели! За коју ћете се Србију одлучити? Царица Милица - поручила је Јеремићева. 

 

 

Корисници друштвених мрежа и овај поступак водитељке жестоко су осудили, остављајући бројне коментаре испод објава. 

- "Жено не брукај историју, царица Милица се преврће у гробу, остави бар нешто што је свето! Не каљај углед српских манастира, тврђава,историје,и свега онога што је српско", "Шта је овој жени?", "Људи моји ова жена је све луђа и луђа", "Молим те немој тако да се облачиш и да се потписујеш као царица Милица", "Ово је неизлечив случај", "Иритира народ" - били су само неки од коментара. 

БОНУС ВИДЕО: