Репер је такође привукао огромну пажњу због стила наступа, често иде толико далеко да допушта д му фанови лижу стопало, по њима баца питу, ренда сир, а врхунац свега тога је пљување у уста једној девојци у публици. 

Ретко ко зна да је коња у споту ове песме дао Никола Јокић из своје ергеле. Јокић је врло радо дао коња, а поред овог детаља занимљиво је да се помињу речи "бауљам" и "ћарлијам".  

Фото: Профимедиа

 

Старији слушаоци препознају ове речи, док су млађима можда непознате.

"Ћарлијати" је стара српска реч која потиче из периода турске владавине и означава лагано комешање ваздуха, попут пиркања ветра. У модерном контексту, може значити и тихо причање или шапутање. "Бауљати" се често користи за описивање пијаних авантура током којих особа једва хода. Такође може значити тешко кретање након ноћног провода или мучење у животу. Синоними за бауљање укључују тумарање, луњање, лутање, смуцање и шеткање.

Према неким мишљењима, ове речи имају дубоко, готово филозофско значење. Ипак, свако ће их интерпретирати на свој начин онако како жели да чује. Само творац зна која е намера његових стихова.  

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: