Reper je takođe privukao ogromnu pažnju zbog stila nastupa, često ide toliko daleko da dopušta d mu fanovi ližu stopalo, po njima baca pitu, renda sir, a vrhunac svega toga je pljuvanje u usta jednoj devojci u publici. 

Retko ko zna da je konja u spotu ove pesme dao Nikola Jokić iz svoje ergele. Jokić je vrlo rado dao konja, a pored ovog detalja zanimljivo je da se pominju reči "bauljam" i "ćarlijam".  

Foto: Profimedia

 

Stariji slušaoci prepoznaju ove reči, dok su mlađima možda nepoznate.

"Ćarlijati" je stara srpska reč koja potiče iz perioda turske vladavine i označava lagano komešanje vazduha, poput pirkanja vetra. U modernom kontekstu, može značiti i tiho pričanje ili šaputanje. "Bauljati" se često koristi za opisivanje pijanih avantura tokom kojih osoba jedva hoda. Takođe može značiti teško kretanje nakon noćnog provoda ili mučenje u životu. Sinonimi za bauljanje uključuju tumaranje, lunjanje, lutanje, smucanje i šetkanje.

Prema nekim mišljenjima, ove reči imaju duboko, gotovo filozofsko značenje. Ipak, svako će ih interpretirati na svoj način onako kako želi da čuje. Samo tvorac zna koja e namera njegovih stihova.  

(Kurir)

BONUS VIDEO: