Права естрадна заврзлама настала је због истовременог пуштања "Звезда Гранда" на телевизији "Пинк" и концерта Јелене Карлеуше на "Првој."

Главни и одговорни уредник такмичења "Звезде Гранда", Саша Поповић је пред камерама Курира искрено говорио о инциденту који се догодио: 

- Јелена Карлеуша је наравно фалсификовала резултате, објавила да је у региону била најгледанија, то је заиста један скандал. Зовите њу и питајте зашто то ради. Ја сам дошао код вас и многи други, нека дође она и каже због чега је фалсификовала резултате. Још једном ћу поновити, ЗГ су имале 23 одсто шера, а она шест одсто, знате ли шта је шест одсто на националној фреквенцији, то вам је као статистичка грешка!- рекао је Саша и додао:

- У Македонији, ми смо имали 37 одсто, а она свега седам. У Босни имали смо 31.2 одсто, а она 0.2%. То је таква разлика, то је њена пропаст и срамота за ту телевизију. 

Саша је истакао да су "Звезде Гранда" гледаније него кад је Јелена била у жирију:  

- Она сада може да прича све најгоре о ЗГ и мени, готово, ово јој у ЦВ остаје. Њен мотив је то што она мисли, док је била у ЗГ, да је због ње било најгледаније. Јесте, били смо најгледанији, али и пре и после ње смо најгледанији. У овој новој постави смо гледанији него када је она била. Народ њу неће.

Фото: АТА имагес

 

Потом је исказао незадовољство због тога што је Јелена захтевала сувише јаку цифру за хонорар у жирију и додао да њу боли што је Цеца дошла на њено место.

БОНУС ВИДЕО: