Момак из Ветерника и певачица упознали су се на једној прослави, где је планула љубав, чему сведочи и снимак где заједно играју и певају, а који е појавио недавно на друштвеним мрежама и свима је било јасно да се ту нешто већ десило. Они су се исте вечери пијани 'ватали и љубили у тоалету ресторана, а онда су наставили да се дописују и флертују. Извор који је желео да остане анониман, а исте се ноћи нашао на прослави и који је упао у тоалет, где је затекао певачицу и задругара, сада је први пут проговорио о сценама које је видео, као и шта се дешавало после те ноћи.

Фото: Инстаграм принтскрин/ sandra_resic

 

 

- Дејан је био веран Далили, обожавао ју је, али до једног момента само, када је она постала мало хладна и није желела да имају односе. Он је почео да се мења и луди. Стално се вадила на женске проблеме, да има циклус, да не сме да има односе, да има бактерију... Заправо није желела да има односе, охадила се од њега. Све се то дешавало у последње две године. Дејан је тада већ почео доста да пије, био је разочаран, није осећао њену љубав, осећао је да се она променила, али није желео да је притиска: "Она ме неће, окреће главу када спавамо, имамо односе само када је пијана или када је напаљена. То се деси једном у три месеца. Ја не могу више овако, волим је као Бога. Волим је и нећу да  останем без ње", јадао ми се он, плакао је, као сада у "Задрузи" што плаче. Он је много емотиван, она није она је, стамена и хладна, као што и сада видите како се понаша. Преломио је јер му је требала нежност, поверио ми се шта му се десило на једној прослави - почиње причу пријатељица брачног пара која је с њима делила све добро и лоше, па наставља:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Он и Далила су код пријатеља у Београду имали прославу рођендана, на ком је било доста познатих особа, естрада, ријалити. Међу њима је била и Сандра Решић у фул издању, како само она то уме. Већ по доласку је Дејан бацио око на њу и није могао да се смири. Чак је и Далили говорио како је певачица "Гранда" добра п**ка. Баш тако се изразио, хтео је да види њену реакцију, али она као да га није чула. Вече је одмицало, а он је био све пијанији и пијанији. Гледао је Решићку и једва се контролисао. Једног момента су почели да играју заједно, Далила је тада била ко зна где, није га гледала. Он је шапнуо Сандри да би волео да је пољуби, рекао јој је да је чека код тоалета. Она је одлепила, била је пијана, као и он. Рекла је, све или ништа. Тада су заједно отишли у женски тоалет. Љубили су се пола сата, ватали и мазили. Ја сам упала јер нисам више могла да чекам и затекла сам из у заносу. Нису значи шта се дешава. Дејан ме је молио да ништа не кажем Далили, док је Сандра сва чупава и размазана побегла. 

Пријатељица контроверзног пара каже да је авантура и настављена и после журке. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Сандра и Дејан су наставили да се чују и куцкају преко тајно меморисаног броја. Писало је мушко име, али је Дејан свакако брисао све поруке. Када је Далила била на операцији носа, морала је да лежи неко време у болници, тада је Деки позвао Сандру инкогнито да дође код њега у њихову кућу. Она је дошла колима у пола ноћи, да нико не види. Били су затворени у кући три дана, само су имали односе. Имали су односе у целој кући, па и у брачном кревету Далиле и Дејана, кревету који је она бирала за њих двоје. Сандра је чак облачила Далилине крпице, као што су бадемантил и веш. Три бурне ноћи су ишле ка томе да се они поново виде у Београду. Дејан је за изговор имао то што иде да сређује папире у Београд. Сандра га је чекала у изнајмљеном стану на дан. Ималу су неколико сати да се добро изљубавишу. Ма горело је све! Дејан сада ликује, јер Далила не зна за аферу. Чека моменат када ће сервирати освету. Он и Сандра глуме да нема хемије, а заправо сви виде да горе једно за другим и да су заљубљени. Далила ће да падне у свесвет када буде сазнала да је Сандра била у њеној кући и да су Дејан и ова оверили брачни кревет - завршава пријатељица која је једва дочекала да све исприча и свима каже да ни Дејан није цвећка. 

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".