Александар Софронијевић доживео је драму у авиону на лету за Сарајево, који је услед великог невремена враћен на Београдски аеродором, а да би стигао на заказан наступ, Софра се са својим бендом сместио у неколико таксија, како би, попут правог професионалца, стигао на тезгу.

Хармоникаш је за ову непланирано путешествије искеширао 2.000 евра за четири таксија који су превезли његов вишечлани бенд, што је он и потврдио.

Софра је открио детаље једног, на око обичног дана, који се претворио у јако стресан, али са срећним крајем.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имали смо заказан наступ у Сарајеву, један наш другар је славио 40. рођендан. Кренули смо нормално авионом. Почело је невреме, таман кад смо били изнад Сарајева, рекли су да авион не може да слети и вратили нас назад за Београд. Нисам имао много времена да размишљам. Одмах смо улетели у четири таксија и кренули за Сарајево. Славље је било заказано у 18 сати, ми смо стигли тек у 23 сата и направили фешту која је трајала до шест ујутро. Журка је била на Јахорина и заиста је било феноменално. Сви су били у фазону исплатило се чекање, али није било до нас, све је добро што се добро сврши - рекао је Софра.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: