Недавно је одјекнула вест да је мајка Дарка Лазића, Бранка срећу у љубави пронашла поред Драгана Пауновића.

Како је Драган открио домаћим медијима, он и Бранка уживају у заједничким тренуцима, а везу планирају и да крунишу браком.

Фото: АТА имагес

 

- Имамо у плану да се венчамо једног дана у прелепом Паризу. Наравно, онако како је пристојно у нашим годинама, са нашом кумом Јулом Савић из Пећинаца - рекао нам је он.

Како је Драган истакао, будућа кума им је од почетка била велика подршка.

- Она је нашој вези увек била подршка и позитивна енергија - истакао је.

Фото: Фацебоок/ Драган пауновић

 

- Она је жена сама, ја сам разведен, нисмо познате личности, па нема потребе да се много пише о нама, а генерално ово је све нормално - почео је Драган.

Како је рекао, због свог посла често сарађује са познатима, а живи на три релације.

- Ја често сарађујем са познатим личностима, највише са фудбалерима, имам менаџерску агенцију. Рођен сам и живим у Холандији, такође у Паризу сам често као и Србији, стално сам на тој релацији - додао је Пауновић.

Фото: АТА имагес

 

На питање како Бранка и он одржавају везу, будући да је Драган стално на путу, он је истакао да путују заједно.

- Путујемо заједно наравно, лепо је волети и бити вољен стварно. Ми смо већ дуже време заједно, лепо проводимо време, ценимо се и поштујемо, а то је најбитније - рекао је Драган.

Незаобилазно питање било је и у каквом је односу са Дарком, те да ли је био на његовој недавно одржаној свадби са Катарином Лазић.

- Што се тиче Дарка он је стварно фин дечко, диван је. Ми се баш ценимо и поштујемо, све је лепо прихватио. Дарко је велика легенда, био сам и на свадби наравно - открио је Драган.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".