Музичка звезда Александра Пријовић је током претходне вечери одржала чак два солистичка концерта у дупке пуној Штарк Арени, а многобројна публика остала је затечена када је певачица уживо извела нумеру "Сачувај тајну, љубави моја", иза које се крије тужна, трагична прича.

Наиме, Прија је ову хит песму препевала, коју је, иначе, у оригиналу изводио Душан Костић, који је извршио самоубиство 13. маја 1996. године. Трагедија се десила на Панчевачком мосту са ког је певач скочио. Како се тада писало, он је "виђен како скаче преко ограде Панчевачког моста, између стубова 39 и 41, одакле се више није жив појавио".

Фото: АТА имагес

 

Душаново тело, иначе, никада није пронађено, а на лицу места пронађена је његова торбица са личним документима. Неколико дана после самоубиства, на адресу Душанове жене Невенке, као и на адресу Душанових родитеља, стигло је кратко писмо.

- Много вас волим, опростите ми - писало је, а на коверти није било ни потписа, ни печата.

Његова супруга Невенка својевремено је испричала да она и њихове породице много тога не разумеју.

- У целом случају има много нелогичности. Једини сведок наводног самоубиства није сигуран да је то био Душко. Он је изјавио да је само видео неког човека како скаче. И тај део је обавијен са много тајни. Торбица и документа су били потпуно суви, а његово тело никада није пронађено - рекла је Невенка једном приликом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ансамбл ДУКАТ

 

Једини очевидац скока с моста наводно је био радник ЖТП који је полицији рекао да ипак није сигуран да је човек који је тог дана извршио самоубиство заправо певач. Душаново тело никада није пронађено и то је био довољан повод за градске приче. Према једној верзији, он је убијен, а самоубиство је исценирано да би се злочин прикрио. Било је и оних који су веровали да је певач био у депресији када се убио јер наводно није могао да врати стару славу. Трећа верзија пак сигурно је и најчуднија, да је Душан сам исценирао самоубиство, након чега је побегао у иностранство због огромних дугова.

Фото: Јутјуб принтскрин/миско53

 

Иначе, како је Александра Пријовић ову песму све чешће певала уживо на наступима, фановима се изузетно допала њена верзија, те је певачица одлучила да је препева, те је од тог тренутка редовна на њеним репертоарима.

- Дуго сам се размишљала да ли да снимим ову песму, али ми је сада драго што сам то урадила... Знам колико је волите - рекла је Прија прве вечери у београдској Арени, те запевала чувену хит песму коју је публика одслушала у сузама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".