Претходне две вечери било је посебно интересантно код ВИП улаза, где су с новинарима разговарали чланови Александрине фамилије, као и бројне познате личности из српског јавног живота, а и вечерас, трећи пут заредом, на концерт своје наследнице дошла је и поносна мајка Борка Михајловић.

Фото: АТА имагес

 

Мама Борка је и ове вечери својим изгледом привукла велику пажњу свих присутних, као и фоторепортера. Овај пут се одлучила за црно одело и црно-беле патике.

Фото:АТА имагес

 

Борка је у кратком интервју за медије прокоментарисала изјаву Јелене Карлеуше, која је у негативном контексту дала свој суд о музици младе звезде.

- Немам коментар зиста, све се види из приложеног. То вам је довољан коментар - одсечно је рекла Пријина мајка.

Фото: К1 принтскрин

 

Подсетимо, Јелена је недавно отворено испричала шта мисли о млађој колегиници Александри Пријовић, која је тренутно у јеку популарности.

- Само Милица има хит. Песму "Машала" коју је снимила ове године са мном - рекла је поп дива у емисији "Први ред", а на констатације новинара да Александра има хит "Дам, дам, дам" са новог албума, поручила је:

- О чијем албуму да причају?! Све што се снимило ове године, није се десио ни један велики хит. Пријовићкина песма је за мене 2001. година. Девојка је супер, "Звезде Гранда" су супер, али они су просто треш, а ја сматрам да ми морамо да идемо напред. Никако 2001. година - истакла је Карлеуша.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".