Први у низу спектакуларних концерата био је у Торонту где је регионална музичка звезда одржала наступ за памћење оборивши успут рекорд посете у овом северноамеричком граду.

У Канаду је Драгана стигла из Аустралије где је завршила турнеју прекинуту раније у знак солидарности са жртвама злочина у Београду и Младеновцу. Током боравка у земљи кенгура, фолк царица је због незапамћеног интересовања одржала и додатни, други концерт у Сиднеју за који се такође тражила карта више.

Фото: Приватна архива

 

А како тренутно стоје ствари, неће дуго требати пре него што оде и последња карта за најављени спектакл у Београду, јер је у овом тренутку остало доступно нешто више од десет одсто капацитета. Поучени искуством претходног концерта из 2014. за који су десетине хиљада људи остали без улазнице због ограниченог капацитета, ове године огроман број људи похрлио је да на време обезбеди себи место на музичком догађају године на коме ће фолк царица прославити 40 година каријере.

Фото: Приватна архива

 

Због огромног интересовања, већ су кренули и бројни упити да ли ће бити и другог концерта али о томе засад нема никаквих информација. Оно што је сигурно је да, знајући Драгану и њену жељу да публици да само најбоље и увек помера границе, оне који буду имали срећу да се нађу на њеној прослави јубилеја чека музичко-сценски доживљај за незаборав.