Љиљана је иначе рођена у Требињу. У Београд је дошла 1971. године са само шеснаест година. Како је време пролазило, градила је каријеру и доживела невероватан успех. 

Када је стекла највећу популарност, заљубила се у Менсура.После краће везе, стали су пред матичара и родила му је најстаријег сина, Филипа Менсура 1985. године. После развода, Љиљана и Менсур су остали у одличним водама. 

 

 

- Удала сам се из велике љубави. Била сам заљубљена у Ирфана, а верујем и он у мене, и мало је било разума у нашој одлуци да се венчамо. Били смо млади – он је имао 24, а ја годину мање. Само ми је било важно да будем са њим, ма у ком облику то било. Из тог брака не носим никаква негативна искуства. Ипак, мислим да би нам било боље да смо се неколико година забављали, па тек онда венчали. Били смо незрели и када смо одлучили да уђемо у брак и да се разведемо. Све је било на пречац. Да смо обоје мало спустили лопту, убеђена сам да бисмо и данас били заједно - изјавила је прва супруга Ирфана Менсура у једном интервјуу 2008. године, а слично виђење имао је и глумац.

 

 

Иначе, Љиљана је недавно доживела мождани удар, крајем прошле године, али се успешно оправила уз помоћ сина Филипа и бившег супруга Ирфана па је у фебруару ове године изашла из болнице и наставила са кућним лечењем, а једну животну борбу је добила.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".