Кристина Раденковић, водитељка РТС, годинама је у жижи интересовања јавности. Она има четири године млађу сестру Марину, коју никада не виђамо.

 

 

Кристинина сестра не бави се јавним послом, те је истицање у јавности нимало не занима.

Ретки су тренуци када водитељка објављује фотографије са својом породицом, међутим, када је једном приликом објавила кадар који дели са Марином, многи су били одушевљени тиме колико ове сестре личе.

 

 

Кристина је, подсетимо, похађала средњу школу и постала члан француске драмске секције, где је почела да похађа глумачку радионицу код Милана Плетела Пленџеа, а то искуство је значајно утицало на њену одлуку да се бави глумом. Туризам је првобитно уписала на Природно-математичком факултету у родном граду на инсистирање мајке. Након завршене прве године, променила је мишљење и прешла на Академију уметности у истом граду.

Фото: Инстаграм принтскрин/krisradenkovic

 

 

Дипломирала је у класи Боре Драшковића са просечном оценом 9,22. Од 2006. до 2009. године била је стални члан Народног позоришта у Сомбору. Водитељка је квиза "Слагалица" од 2012. године, а од марта 2020. године води квиз "Ухвати ме ако знаш".

БОНУС ВИДЕО: