Алексанра је у емисији "отворила душу" и испричала како је текао њен однос са Филипом. Све је било у реду до трена када је се Филип укључио у програм уживо.

Њих двоје су се жестоко посвађали што је подигло велику прашину у јавности и изазвало бурне реакције и коментаре на друштвеним мрежама.

Фото: Принтсцреен

 

Тара Симов као њихова бивша цимерка дала је своје мишљење.

- Али жена дозволи мушкарцу да јој направи дете. Онда оде на телевизију трудна (прво тромесечје важи за најризичније) и прича како сви знају да је он годинама насилан. Па онда знаш и ти годинама? "Тукао ме је, малтретирао, али сам му дала да ми направи дете знајући годинама да је такав и према сваког жени". Значи отишла си на телевизију да пљујеш саму себе? Притом, дете ће ти за пет година гледати компилацију клипова тебе како прича све најгоре о његовом оцу и причаш како је тата тукао маму. Сачувај своју приватност за себе, не продајте се за популарност и гледаност (долазак у емисију се не наплаћује). И сачувајте своју децу стамоте које можете. Не газите по свом детету, да би сте биле жртве. Поготво што то никад нећете бити - гласила је објава Таре Симов на друштвеној мрежи Инстаграм.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".