Злата је открила да је данас разговарала са Хасаном и да је певач имао интервенцију на срцу, као и да је још увек  у болници.

Фoто: Фејсбук принтскрин

 

- Хасан је добро. Ја сам се одсекла када сам по порталима видела његову фотографију из болнице. Одмах сам га позвала да видим о чему се ради. Имао је једну малу интервенцију, ништа страшно. Имао је то неко прескакање срца, нормално прича, сада је све у реду. Није ништа озбиљно. Чули смо се и све је у реду, он је хтео одмах вечерас да оде из болнице, али ће ипак послушати лекаре и преноћити, а сутра би већ требало да га пусте. Он каже да му је добро сада - рекла је Злата.

Фото: Лабудовић

 

- У садашње време за минут не знаш шта може човеку да се деси, не смем више ни телефон да отворим да не бих видела да је неко умро и слично... Ужас. Ја сам добро, не волим ни да идем код лекара. Нека ми буде шта буде. Осетим повремено главобоље због овог времена и то је то - признала је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо

 

Подсетимо, певач се пре неколико месеци налазио у тешком здравственом стању, када је смештен у Клиничко-болнички центар Звездара услед компликација због короне, а након што се изборио са вирусом, певач је признао да је једва извукао живу главу.

 

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".