Како су пренели хрватски медији, Северина своје пословне активности организује искључиво у складу с приватним како би што више времена провела са својим сином Александром, који је те ноћи био уз њу.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/северина

 

- Дугоочекивани Северинин концерт у Осијеку изазвао је толико интересовање да је дворана "Градски врт" могла бити испуњена неколико ноћи заредом, али Северина већ годинама своје пословне активности организује према приватним, односно према своме сину - истакли су организатори у свом саопштењу.

- Нисам била 12 година у Осијеку, али колико видим, љубав не само да није спласнула, него се шири и на децу оних који су ми долазили на концерте, док су били деца. Драго ми је да су на концерт дошли људи из разних градова - Сплита, Сиња, Будимпеште, Београда и жао ми је што нисмо били у могућности да организујемо термине за још концерата. Обећавам Осијеку да ћу доћи поново ускоро, као и свима који су дошли из других градова да ћу доћи ускоро и у њихове градове - изјавила је Северина.

Певачица је током целог концерта била врло емотивна, па се и расплакала током вечери.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/северина

 

- Нисте океј, имам шминку и не желим да плачем. Осим тога, син ми је овде и срце ми је пуно. Знате, кад је он био мали, облачила бих костиме, а он би ме питао шта то радим. Рекла бих му да сам Супермен, па он и данас мисли да ја спасавам свет. Можда и јесам неки акциони јунак. Али акционом јунаку се догађају глупости - рекла је Северина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".