Огњен Амиџић је у емисији угостио популарну певачицу Мају Беровић која је недавно на свом Инстаграму са милионима фанова поделила лепе вести које су одјекнуле као бомба.


Певачица ће се, после 16 година везе, од тога 6 година брака са супругом Аленом Драгосавом, остварити у улози мајке.

Сви причају о дугоишчекиваном другом стању певачице, а овом приликом и сама је отворила душу о томе, па признала све о трудноћи и плановима за бебу.

- Ево као што видиш трудно се осећам. Месец шести, ускоро седми, бројимо дане. Мени је увек било драго када чујем да је неко трудан. То не могу бити лепше вести. Мој супруг и ја смо 16 година заједно - прича Маја, па додаје:

- Од краја маја месеца сам у другом стању. Знам све тачно, имала сам осећај од самог старта када се догодило. Све се догодило у Дубаију, тако да беба ће се звати Хабиби. (смех) Шалим се, али дечак је, битно нам је да буде светско име, јер ће беба ићи у Аустрију у школу. Беба ће се презивати Драгосав, као што се неко зове. Смислићемо добро име - рекла је Маја

- Очигледно да сам је призвала, кроз песме ''Бебо''. Кажу да је термин 20. фебруара. Када сам схватила да ће бити риба, лакнуло ми је, јер сам ја рак, слагаћемо се. А тата је мало ватренији, он је лав - закључила је Маја.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".