Глумац Горан Богдан важи за једног од омиљених глумаца из региона - његове роле у серијама "Сенке над Балканом" и "Мочвара", али и филму "Отац", потресној причи насталој по истинитом догађају, опчиниле су гледаоце, а његов љубавни живот је до пре пар година био тајна.

Фото: АТА имагес

 

 

Тада је откривено да је Горан у вези са српском глумицом Јованом Стојиљковић, с којом се упознао на снимању "Сенки", а многи не знају да је пре ње био у вези са једном певачицом, сада власницом ПР агенције.

У питању је некадашња певачица бенда Е.Т. Лана Клингор Михић.

 

 

Горан и Лана били су у вези око шест месеци, а медији су писали да "његови родитељи нису били пресретни његовим избором, јер је Лана била самохрана мајка".

- Тих шест месеци колико смо били у вези било је прелепо раздобље, али живот иде даље, а нас двоје смо се због бројних обавеза ретко виђали и успевали да градимо везу - испричала је Лана својевремено за Стори и додала:

 

 

- На крају смо сели као одрасли тридесетогодишњаци и закључили да је боље да останемо пријатељи. Како и не бисмо када је Горан једна врло нормална, стабилна и топла особа која је била уз мене у важним животним ситуацијама.

Лана је од 2013. године у браку са Антом Михићем, с којим је добила још две ћерке.

БОНУС ВИДЕО: