Он је пре неколико дана објавио фотографију са клинике и забринуо све своје пратиоце када је показао да је завршио на инфузији и да му се погоршало здравствено стање, а сада се опоравио и снимком је открио да се вратио у манастир и том приликом је показао колико, али и како ужива.

 

Наиме, Милан је показао природу која му у последње време све више прија, далеко од градске гужве, а певач је уживао у заласку сунца и све то је поделио са својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм.

Фото: Инстаграм принтскирн/milanstankovic

 

 

Подсетимо, како су медији писали, Станковић је требало да крајем августа обуче мантију и постане искушеник у манастиру Подмаине у Црној Гори, али је, како се наводи, одбијен, а онда је након тога испливао његов снимак са једне свадбе на којој се латио микрофона и запевао.

Фото: Инстаграм принтскирн/milanstankovic

 

 

Наиме, на снимку се видео Милан, који је обучен у црну кошуљу и фармерке, са дугом косомкоју је везано у реп, певао хит свог колеге, Здравка Чолића, "Хотел Балкан".

Након што је снимак угледао светлост дана, Станковић се опет вратио у манастир, а на свом Инстаграм профилу поделио је снимак из светиње која се налази у Грчкој, где и даље борави.

БОНУС ВИДЕО: