Откада су пребродили разне проблеме и турбуленције у односу, Тари Симов и њеном партнеру Данилу Раичевић у љубавном животу, о чему сведоче нове објаве на друштвеној мрежи Инстаграм.

С обзиром да Симова јако води рачуна о свом физичком изгледу, сада је објавила моменат из теретане са својом јачом половином, те показала да заједно тренирају и да се не одвајају једно од друго.

Фото. АТА имагес

 

Симова је паузу у теретани искористила како би поделила пар занимљивих тренутака са Данилом, те су пали и загрљаји и пољупци, а судећи по фотографијама, Симова је убрзо након порођаја довела линију до савршенства, те одлично изгледа.

фото: принтскрин/инстаграм/тарасимов

 

- Госпођа коскица и господин међед. - написала је духовито Симова уз њихову фотографију.

Иначе, Тара је својевремено открила и како се слаже са Даниловом породицом и да ли јој недостаје престоница с обзиром да се преселила код њих у Ниш.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

- У Нишу је супер, волим што је мало мање гласно него у Београду, али опет ми недостаје та гунгула. Обично када сам ја у гунгули ја сам мирна, а када је око мене мирно ја не знам шта ћу, то је проблем. Имам и сувише слободног времена, на претек. Данилова породица је много ажурна што се тиче бебе. Стално нам седе у кући, хоће да виде бебу, да буду ту, да помогну... Ипак, углавном и слободно време проводим са бебом - истакла је Тара Симов за домаће медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".