- Ето, ако се питате ко је највећи проблем Хрватске тренутно, то је Александра Пријовић. Која се дрзнула да прода четири пута Арену на Ланишту - започео је Ружић своју подужу објаву.

- То је страшно. Жена пева, има сложен шоу, закупила дворану, платиће је, платиће порез, извођаче додатне, раднике, хотел. Постоје и људи који желе да је слушају, и плате за то карту. И свако од њих ће попити бар једно пиће, или више, пре и после, у околним кафићима, у Арени. Биће гостију и из других земаља. Хотели, услуге, таксији, итд., итд., итд. - написао је, а онда скренуо пажњу на праве проблеме.

- Не знам шта она пева. И није ме ни брига. Чини ми се да је позитивна и да су поруке љубавне и животне. И није ме брига одакле је.

- Долази овамо да заврти посао који користи свима, напунити 4 пута дворану која се једва пар пута годишње пуни. У сваком случају корист за све. Платиће све што треба (за разлику од неких политичара). Али она је проблем. Нису проблем накарадни политичари који срамоте себе и свој народ. Нису проблем рекламе за коцку и зависност на ТВ-у, и, како је рекао један доктор, '100.000 људи ноћас не спава због коцке', ни ноћас ни сваку ноћ, због коцке, пропасти породица и дугова. Нису проблем имена кладионица и коцкарница на дресовима прволигаша и у имену фудбалских лига. Нису проблем медицинске сестре и доктори који раде 6-10 ноћних месечно за мизерију. Нису проблем нити недовољно плаћени и потцењени професори, учитељи, одгајатељи, педагози и сви који се баве децом од јаслица надаље. Нису проблем распродата хрватска трговачка предузећа и трговине странцима. Нису проблем хрватски пољопривредници и сточари који празне и затварају штале, и руше насаде због непријатељске конкуренције увозних лобија. Нису проблем стране банке и злочин са кредитима у швајцарском франку. Е да, велики је проблем Динамов стадион. А пројекат Транслацијског центра дечје болнице Сребрњак, ма кога то брига, шта ће нам то. Дај ми стадион у Максимиру и Пољуду. Да платимо сваку утакмицу 50.000 € казне. Ко је*е асистенте у настави и болничке неговатеље, шта ће нам они. Та глупа болница у Блату, па коме је то проблем? Шта ће ти болница? И још за децу? - пише Ружић.

- Александра Пријовић је проблем - закључио је глумац..

Већина пратилаца га је подржала у коментарима.

''Браво, Синиша'', ''Све потписујем'', ''Ово морам да поделим'', писали су, а неки су се осврнули и на своју струку коју раде, а нису задовољни.

Иначе, Синишу хрватска публика тренутно гледа у серији ''На граници'', а иза себе има богату каријеру у тамошњим серијама и филмовима.

БОНУС ВИДЕО: