Певачица Александра Бурсаћ каже да мушкарци немају петљу да јој приђу, те и да је због тога и даље соло. Она тврди да је данас много мање храбрости код јачег пола кад је у питању прилажење девојкама, као и да се не труди да прва некоме приђе да се упознају.

ФОТО:АТА имагес

 

- Мушкарци из неког разлога плашим и не смеју да приђу и да ме смувају. Никад нисам видела да се код жена и мушкараца овако ствари окрену као данас. Раније није било тако, знало се да је на мушкарцу да приђе, а данас све више момке мувају девојке! Сви су се некако отуђили и нема те спонтаности чак ни у изласцима, да се људи упознају и тако уђу у везу. Кад девојке изађу у провод резервишу сто, седну и играју тако да не гледају никога око себе. Ко онда може да дође до било какве интеракције, кад нико не види даље од свог носа?! Много ми је жао што је тако, остадосмо ми све лепотице саме - каже Александра и додаје:

- Остаћу сама све док не дође неки озбиљан господин. Нема ништа лоше у самоћи јер ја ако сам сама нисам усамљена. Гледам и по мојим другарицама, шта се њима дешава у животу. Све су отворене за везе, али нема мачо мушкараца који могу с њима да се носе. Мислим и на финансије и овако на живот. Некако се сви плаше везивања и ни не помишљају на брак. Зато имамо овалико развода. Сад је у моди да се разведете, а не да правите свадбу. 

Александра је потом испричала да се дешавало да је момци оставе јер се бави певањем.

- Имала сам партнере којима је временом почело да смета то што сам певачица. Једноставно нису могли да испрате мој темпо, тезге и ноћни живот, па кажу да је боље да раскинемо. Никад се нисам бунила, што би се било ко патио поред мене. Свако заслужује најбоље у вези, тако да никоме не бих препоручила да буде с певачицом ако није спреман на сваку врсту компромиса - рекла је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".