Катарина је проговорила и о томе како јој је Шашић "украо" ауто.

- Власник је на папиру Жељко, али је ауто био поклоњен мени. Ауто сам ја возила регуларно, 4-5 година. Нисам имала документ, веровала сам човеку са којим сам живела 8 година. и ми нисмо отишли код нотара да то преведемо. Сви који мене знају, знају да је то мој ауто, и чак је Жељко потврдио да ми је поклонио ауто. Са правне стране, није га украо, већ је узео оно што је његово - говорила је Катарина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

Лазићева тврди да физичког насиља није било.

- Ја никада нисам изјавила да је било насиља. Рекла сам да сам доживљавала психичку тортуру, никада није било физичког насиља. Он је био јако љубоморан, можда због разлике у годинама. Како су године пролазиле, све је било евидентније. Нас двоје када смо се упознали, он је био другачијег духа, другачије је физички изгледао. Физички изглед је најмање битан, сви ми старимо, то је небитно, али био је другачији духом и карактером.

Фото: АТА имагес

 

- Нису то биле само увреде. Где год кренем било је "Шта си то обукла", био је проблем у минићима, деколтеу. Била сам му верна. Тај сам тип. Јако сам лојална. Нису само увреде психичко малтретирање. Имали смо ситуације да је 24 часа била пуна кућа певача и музичира, да се пило. Нисам могла да спавам, да живим нормалан живот једне нормалне жене и девојке. Нисам ни хтела да будем домаћица, хтела сам да будем особа вредна поштовања, свако заслужује да има право на одмор и нормалан живот. Била сам домаћица кад је требало. Дроге није било. Жељко никад није користио опијате. Са моје стране љубав је престала 2-3 година пре раскида. Била сам млада, нисам имала подршку да кренем у самосталан живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

О естетским захватима које је имала рекла је:

- То ми се тако свиђа. Неко воли велике груди, ја уста и крупне очи. Не сећам се да ли је Жељко то платио, то је тотално небитно. Нормалан живот смо живели, никакво претеривање, лепо сам живела. Никад није дигао рукао на мене, али некада је психичко насиље горе од физичког.

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".