Приликом туче са Далила је доживела хистерични напад.

- Цар је дошао да се извини Дејану и да му пружи руку. Он се јесте променио, али види се да су имали сукоб - рекао је Лукс.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја морам да прекинем ово манупулацију, ствар је у томе што она помиње све што се десило. Нисмо ни он ни ја остали дужни један другом, она прави конфликт где га нем. Мени је Цар пружио руку због неких других ствари, она од себе прави жртву, и немој да ме спомињеш више, она боље да каже шта је урадила - рекао је Дејан када је Далила кренала да га удара.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Је*ем ли ти маму, пи*кетино - викала је Далила када је Цар ушао а они суз одвојили Далилу од Дејан, па је ушло и обезбеђење.

- За све си у праву - рекао је Цар Дејану.

Далила је уралала и доживела нервни слом, па је тражила папире за развод брака.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- С ким сам ја била 5 година, зубе ћу му избити - викала је Далила.

- Је*ем вам маму у пи*ку! Смећари једни одвратни, да ли ово треба да се дешава?! Нећеш остати овде, пи*ко једна! Пуши*еш ку*ац уместо те цигаре, ја ти кажем! Што пре да стигну папири, да се решим овог го*нета! Мени ће они да се ус*еравају у живот, је*аћу му маму! Подржавају се два го*нета, ето шта сам дочекала. Уништићу га, све сам му обезбедила, купила ку ауто, све ја! Зубе ћу му поломити - викала је Далила на сав глас.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Тек ћеш бити жртва! - поручио јој је Цар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".