Позната глумица Нела Михаиловић деценијама је на домаћој глумачкој сцени. Срца публике освојила је маестралном глумом, а на њен шарм пао је познати композитор Владимир Петричевић.

Од првог дана знали су да су као створени једно за друго и та љубавна прича траје деценијама. Из брака са Владимиром Нела има две ћерке, на које је и те како поносна. 

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Ипак, само истински љубитељи глумичиног рада знају да у њиховој породици има још познатих личности. Владимирова рођена сестра је такође у свету глуме, а неданво се опробала и у водитељском послу.

У питању је Сузана Петричевић, која годинама гради глумачку каријеру и да Нелом има савршен однос. Њих две су годинама играле заједно у представи "Пластика" и функционисале су савршено.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Grand Magazin Tv Grand

 

 

О томе је и сама Нела често говорила, будући да су јој новинари често постављали питање о томе какви односи владају међу њима. 

- Одавно причамо о томе да би било згодно и лепо да урадимо неки посао заједно и то се сада десило. Обе смо у добрим животним и пословним енергијама, у глумачкој зрелости, тако да је ово био прави тренутак за сарадњу - рекла је тада Нела, а Сузана додала:

- И да ми Нела није снаја, радила бих са њом. Феноменална је и приватно и професионално, и као снаја и као колегиница.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: