Принц Абдул Матин од Брунеја, син најбогатијег, али и најскандалознијег султана на свету, Хасанала Болкиаха, словио је за нежењу о којем су маштале жене широм света.

Међутим, његов љубавни статус ће се почетком идуће године променити. Његовом разузданом животу стала је на пут другарица из детињства, коју ће у јануару 2024. одвести пред олтар.

Ко је принц Абдул Матин?

Рођен је 10. августа 1991. и има 32 године. Плени пажњу где год се појави, а на друштвеним мрежама неретко објављује изазовне фотографије.

Завршио је међународну политику на Кинг'с Цоллеге у Лондону, у војним снагама је пилот хеликоптера. Такође, активан је спортиста који игра поло у репрезентацији Брунеја, а бави се и скијањем, падобранством, роњењем на дах и игра голф.

На Инстаграму се редовно хвали својим луксузним животом, хобијима и страстима, међу којима је скупљање тигрова и других дивљих животиња.

Ко је његова будућа супруга?

Изабраница овог принца је Аниша Роснах бинти Адам, његова познаница из детињства и унука једног од саветника султана од Брунеја.

Према писању страних медија, ова моћна лепотица је врло способна пословна жена. Власница је компаније за производњу свиле, а поседује и туристичку агенцију.

Њен брат је близак пријатељ од принца. Вест о њиховој вези није новост, јер се Аниша већ појављивала у пратњи принца на венчањима његових сестара.

Краљевска свадба, како је уобичајено кад султан од Брунеја жени неког од својих потомака, трајаће десет дана, а свечаност почиње 7. јануара. Исламска церемонија одржасе 11.1, а цивилно венчање 14. јануара, након чега следи свечани банкет.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".