Наиме, он се најпре осврнуо на своју дугогодишњу каријеру па прокоментарисао да данас свако може да направи концерт у Арени, али да то нису прави концерти већ забавни шоу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Почетком нове године ћу радити на томе да издам албум, вредно радим на томе. Кад већ овако добро иде моја каријера, фокусирао сам се на концерте, већ сам почео да радим тргове... Видите шта данас раде, праве солистичке концерте, арене и неке друге просторије на основу мојих песама. Узимају новац за који сам се ја намучио и те како. Несхватљиво је да могу да се праве солистички концерти, а људе сниме један или два албума, а од тога су једна, две или три песме само хитови. То је неправда. А ја иза себе имам 11 албума и много хитова и треба сад да гледам некога, то је баш ружно - рекао је Полумента и открио зашто он до сада није одржао концерт у Арени.

- Треба да будеш умрежен у тим људи. Гледам концерте које се одржавају у Арени. То нису солистички концерти, то је нешто друго, то је забава. Забава Београда, милион певача дође. Поздрављам поједине певаче који то заслужује. Не бих да именујем сада, ни они мене не подржавају. Можда ме заправо и подржавају, али то не говоре јавно, па нећу ни ја - истакао је Шако и открио да ли он на својим наступима пева песме својих колега.

Фото: АТА имагес

 

 

- Задње четири године певам само своје. Од 140 мојих песама зашто бих певао туђе? Понекад, ако ме баш нешто додирне или ако одговара атмосфери, али углавном певам само своје - изјавио је Шако Полумента за присутне медије.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: