Глумац Аљоша Вучковић, ког је публика заволела у култним остварењима "Срећни људи", "Бољи живот", "Повратак отписаних" и многим другим, не крије да мора да ради и у осмој деценији живота.

Фото: Принтскрин Јутуб/Snežana Savić

 

 

- Ми смо принуђени да радимо, јер је то једини извор прихода, а и плате су недовољне. Обично су коментари: "Па, шта би хтели? Имају популарност, сви их знају, па још хоће и лову". Али, ми живимо од тога! - истакао је био Аљоша Вучковић.

- Ја не могу да уђем у продавницу, накупујем ствари, а на каси, када ми кажу колики је рачун, да им одговорим да сам популаран. Рачуни се морају средити. Ми радимо да бисмо осигурали неки пристојан живот. Све то што је наша предност после нам се обије о главу - додао је једном приликом глумац.

На питање да ли су му битније паре или квалитет пројекта и улоге, Аљоша је тада рекао:

Фото: ATA Images

 

 

- Када се препозна квалитет, лова ће сама доћи. Како? Што кажу: "Доброг коња ће свако да плати". И компарација је на правом месту, јер може двоструко да се схвати. Коњ је племенита животиња, леп је, али и вуче. И то је то - завршио је причу Аљоша Вучковић за "Блиц".

Аљоша се 2018. године повукао из јавности због болести са којом се борио. Неко време је био у болници, а онда је пуштен на кућно лечење. Он све време није желео да открива детаље болести, а, на срећу, после лечења се потпуно препородио, па се после пар година вратио послу.

БОНУС ВИДЕО: