Мирјана Антоновић, бивша љубавница Мирослава Илића с којим је на суду због доказвања очинства, поново је стигла у Београд из Америке, где живи, управо због суђења.

Мирјана је на Фејсбук страници, где се често оглашава, открила да је стигла у српску престоницу, али без сина Девина. Она је овај пут је допутовала са ћерком Дианом и Давидом, сестрићем.

Чим је слетела Мирјану је дочекало непријатно изненађење. Наиме, остали су без пртљага.

"Стигли смо у Београд. Диана, Давид и ја. Одма почела фрка са изгубљеним коферима. Још не могу да их нађу", написала је у суботу Антоновићева, а још се не зна шта је са њиховим коферима.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Мирјана је добра другарица са Лепом Бреном, која јој је велика подршка приликом дуготрајног процеса доказивања очинства њеног сина. Антоновићева скоро сваки пут када дође у Србију, борави код певачице у вили на Бежанијској коси. Брена је и сведочила на суђењу да је певач Девинов отац.

Пре неколико месеци Антонивћа и Илић су се срели очи у очи на рочишту, где су једном другом упутули и прве речи после низ година сукоба. Саслушање је тада трајало чак три сата, после чега је Мирослав из суднице изашао насмејан и расположен. Мирјана је ипак дала кратку изјаву шта се дешавало пре него што су ушли у судницу.

- У пролазу ми је рекао: "Шта ме гледаш, Антоновићка". Гледам какве глупости изводиш, кад ћеш да престанеш. Олади мало - открила је тада Антоновићка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".