Подсетимо, убиство се догодило пола сата иза поноћи након што су се младичи прво посвађали, а након тога је уследио физички сукоб који је касније скалирао у брутално убиство.

- Наводно, убијени младић је био у друштву пријатеља и свог младђег брата (18). До ватреног обрачуна дошло је када су кренули са пумпе. Наиме, једна група момака је из аутомобила филмски пуцала у правцу кола у којима је била жртва, која је у том тренутку седела на месту сувозача док је његов брат седео на задњем седишту - наводи наш извор и додаје:

- Сукоб је био између четворице младића, двојице међу којима је био жртва и друге двојице која су касније пуцала.

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

 

Како даље наводи наш саговорник, до пуцањаве је дошло у непосредној близини бензинске пумпе.

- Све се догодило у секунди, из тог аутомоббила у покренту почела је рафална паљба. За сада није познато да ли је само један младић пуцао или је у питању више лица - наводи извор из истраге и додаје да полиција интезивно ради на откривању идентитета и хапшењу нападача.

- Увиђај је трајао сатима, а инспектори су поред нађених чаура наводно, узели и снимке са надзорних камера бензинске пумпе и околних улица и објеката који се налазе у близини, као би успели да лоцирају руту нападача.

Истрагу води Више јавно тужилаштво у Суботици, а до сада је на саслушање приведено неколико особа ради утврђивања свих чињеница.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".