Дебра је након куповине оставила прстен у фиоци и потпуно заборавила на њега. Међутим, када је њена мајка остала без новца јер је била жртва преваре, госпођа Годард је решила да прода својих неколико ставри, а између осталог и прстен стар 33 године.

Надајући се да је прстену бар мало порасла вредност, Дебра се упутилау злтару, а онда је јувелир остао шокиран након процене вредности прстена.

Дебра је замолила златара да купи прстен надајући се да за њега добити око 900 евра , али онда је сазнала за драгуљ у прстену који вреди 26,27 карата.

 

 

Продајом прстена Дебра је на крају зарадила више од 900.000 евра и то након трошкова аукције.

- Када сам отишла код златара, он се замало није онесвестио и тада ми је рекао - Знаш ли шта је ово? То је дијамант. Целу ноћ сам седела и гледала у прстен, питајући се шта да радим - искрена је Дебра.

Одлучила је да га однесе аукцијској кући "Сотби", која је потврдила његову вредност.

- Испоставило се да је то готово савршен камен. Сетила сам се како би Дел Бој рекао Роднију - У ово време следеће године бићемо милионери. Ето, показало се да у том ставу има истине - наглашава Дебра. - То је карма за лоше ствари које су се десиле у нашим животима, а мојој мами је украдено све".

Дебра је након ове зараде чашћавала своју мајку Џун Бојл (72) различитим стварима, јер је желела да јој испуни све жеље.

- Провела је празнике на Барбадосу, видела Тома Џонса, видела Селин Дион у Вегасу и купила бунду - нагласила је Дебра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".